fbpx skip to Main Content

Burn-out Buddies Basics

Hét online programma dat jou tijdens je burn-out
snel de weg wijst naar een sterker herstel!

Ongelofelijk toch, dat er in Nederland 1 miljoen mensen last hebben van burn-out klachten of overspannen zijn? Nu jij dit leest ben je er vast één van. Het is moeilijker te geloven dat er zoveel mensen deze klachten kennen, maar het toch voelt als een eenzaam proces. Wij kunnen ons nog goed herinneren dat we hoorden dat we een burn-out hadden.
Wat wij letterlijk dachten, was: “Ik heb een burn-out, wat nu?”

We hadden geen idee waar we met onze vragen over onze burn-out terecht konden. We hadden geen idee aan welke verwachtingen iemand met een burn-out moet voldoen. Welke plichten heb je tijdens een burn-out?  We hadden geen idee hoe we dit heftige proces tot een goed herstel konden brengen.

Zijn dit vragen die jij jezelf weleens stelt?
 • Wat moet ik doen om te herstellen van deze burn-out?
 • Hoe kan ik het beste contact onderhouden met mijn werkgever?
 • Wat ben ik verplicht en waar kan ik zelf in kiezen tijdens mijn burn-out herstel?
 • Hoe kan ik omgaan met de stress van de gesprekken met mijn werkgever, bedrijfsarts, UWV, hulpverleners en mijn omgeving?
 • Hoe weet ik waar ik goed aan doe? Welke keuzes moet ik maken?
 • Is er een manier om te ontdekken wat ik leuk vind om te doen?
 • Hoe krijg ik weer meer energie?
 • Hoe kan ik sneller herstellen van mijn burn-out en er sterk uitkomen?
Wat wil jij het liefste?
 

 • Snel en sterk herstellen van je burn-out of overspannenheid
 • Energiek voelen en opstaan met zin in de dag
 • Vertrouwen voelen dat je sterker uit je burn-out gaat komen
 • Keuzes maken die passen bij jou
 • Sterk staan in gesprekken met je werkgever, bedrijfsarts, hulpverleners en omgeving
 • Gevoel van controle en regie over je eigen leven terug krijgen
 • Zonder schuldgevoel kunnen focussen op jouw herstel
No worries! DAT KAN! Nieuwsgierig hoe?
Start direct met Burn-out Buddies Basics!

Dit programma geeft de je kracht om je eigen keuzes te maken en zo sterker te staan in gesprekken met je werkgever, hulpverleners en je omgeving. Daarnaast ben je aan het einde van dit online programma op de hoogte van de belangrijkste verwachtingen en verplichtingen omtrent je burn-out proces. Bewaak jij daarin jouw eigen grenzen en geef jij je wensen aan. Je kan burn-out zien als een kracht in plaats van een zwakte. Zonder schuldgevoel bouw jij met volledige aandacht aan jouw herstel! Je gaat er sterker uitkomen dan je had durven denken!

Hoe werkt het Burn-out Buddies Basics
online programma voor jou?

In Burn-out Buddies Basics zijn wij jouw buddy tijdens je burn-out proces of overspannenheid. Het programma is online, dus jij kan dit doen heerlijk thuis in je kloffie met een kop thee op de bank. Daarnaast zijn de kosten van een online programma lager, dan vele 1-op-1  afspraken bij coaches. Aan de hand van zes videolessen delen wij met jou al onze informatie, persoonlijke ervaringen en praktische tips over de meest belangrijke personen in je burn-out proces.  Het programma zit ook vol met waardevolle bonussen, inspiratie, muziektips, meditaties en nog veel meer.

 

En het mooie is: je kan direct aan de slag!

Burn-out Buddies Basics
Ben je benieuwd waar die video's over gaan?
let op: inclusief gratis bonusmateriaal

 

De content en video’s van het Burn-out Buddies Basics programma zitten boordevol waardevolle informatie en tips. Ze gaan over de zes belangrijkste personen tijdens je burn-out proces. De video’s zijn interactief, met mooie oefeningen. Ze duren niet te lang, zodat je concentratie het volhoudt! Dit online programma kan je op jouw tempo doorlopen. Het zorgt ervoor dat je sneller kunt werken aan je burn-out herstel en dat je sterker uit deze burn-out komt, dan je had verwacht.

JIJ

All eyes on you! 🙂 Jij en jouw herstel zijn nu het allerbelangrijkste!

WERKGEVER

Ga miscommunicatie uit de weg en creëer een
win-win situatie

BEDRIJFSARTS

De bedrijfsarts is er voor jou en brengt advies uit aan je werkgever

UWV

Haal het meest optimale uit je UWV traject

 

OMGEVING

Zo ga je om met goedbedoelde adviezen en moeilijke vragen

 

PARTNER

Samen met je partner bouw jij aan een sterkere 2.0 versie van jullie relatie

Wat levert Burn-out Buddies Basics jou op?
 • Sta jij sterker in gesprekken met de 6 belangrijkste personen tijdens je burn-out proces
 • Durf je keuzes te maken die goed zijn voor jouw herstel zonder schuldgevoel
 • Herken je jouw eigen grenzen en durf je deze ook aangeven
 • Weet je wat steeds weer wat je next step is in je herstelproces
 • Zie je een burn-out als kracht in plaats van zwakte
 • Voel je meer energie en veerkracht
 • Voel je je gesterkt om uitdagingen aan te gaan
 • Denk je in mogelijkheden i.p.v. beperkingen
6 Burn-out Buddies Basics Video Lessen
6 Burn-out Buddies Basics video lessen
Burn-out Buddies Werkboek
Burn-out Buddies Werkboek
Burn-out Buddies Logboek Voor Al Jouw Afspraken
Burn-out Buddies Logboek voor al jouw afspraken
BONUS-video 'Zelfliefde' Van Happy Being Expert Madelon Kemp
BONUS-video 'Zelfliefde' van Happy Being expert Madelon Kemp
BONUS-video 'Loopbaan' Van Overzichtscoach Leonie Gussekloo
BONUS-video 'Loopbaan' van Overzichtscoach Leonie Gussekloo
Extra Inspiratiemateriaal: Meditaties, Video's, Podcasts
Extra inspiratiemateriaal: meditaties, video's, podcasts
Jouw investering: nu tijdelijke aanbieding
Burn-out Buddies Online Programma
Het programma dat jou tijdens je burn-out snel de weg wijst naar een sterk herstel vanuit positiviteit, verbinding en inspiratie!
Reguliere prijs
€ 397,- incl. btw
Nu: € 247,- incl. btw
Burn-out Buddies 5 sterren
UNIEK BONUS-MATERIAAL!
whoop whoop!

Dat is nog niet alles! We worden heel graag zelf ook geïnspireerd en kennen twee vrouwen die ons altijd inspireren met wie ze zijn en hun talenten. Beiden hebben zij hun eigen thema en zijn hierin echte experts. Zij passen perfect bij Burn-out Buddies omdat ook zij kijken naar de wereld vanuit
verbinding, positiviteit en inspiratie.

madelon kemp burnout buddies 2
BONUS: Zelfliefde
- Madelon Kemp -

Madelon is ervaringsdeskundige als het gaat om het durven kiezen vanuit liefde voor jezelf. Door jarenlange coaching weet zij hoe ze bij jou die zelfliefde kan vergroten. In deze video neemt ze je mee op weg naar zelfliefde door middel van een verdiepende, maar praktische oefeningen. “Je hebt altijd de kans om te kijken naar jezelf en naar je leven. Weet je wel hoe prachtig je bent?!”

 

Leonie Gussekloo burnout buddies
BONUS: Loopbaan
- Leonie Gussekloo -

Leonie is loopbaan- en mindsetcoach. In deze video neemt zij je mee aan de hand van verschillende technieken en opdrachten, om je bewuster te worden van jouw denkpatronen. Tevens geeft ze tips hoe je fijner en luchtiger met deze patronen om kan gaan, met als doel om jouw tijd op de werkvloer weer leuker te maken. “Als jij je grenzen en mogelijkheden helder hebt, zul je hier steeds makkelijker naar gaan handelen!

Wie zijn Burn-out Buddies?

Wij zijn Hanneke en Florentine! Twee buddies met een missie: No burn-out without a buddy!

Wij geloven erin dat je sneller en  sterker uit je burn-out kan komen, met een buddy aan je zijde! Wij zijn dé ervaringsdeskundigen, want wij hebben zelf allebei een burn-out gehad. Tijdens onze burn-outs leek de weg naar herstel eindeloos, voelden wij ons onbegrepen en vaak alleen. Wat hadden wij graag een buddy gehad, die ons wees op de volgende mogelijke stappen. Je hoeft dit echt niet alleen te doen, want Burn-out Buddies is er voor jou!

Wij vonden in elkaar een buddy en die gunnen wij iedereen! Burn-out is wat ons betreft geen zwakte, maar overkomt vaak mensen die zo lang sterk zijn geweest. We zijn zo blij dat wij deze sterke mensen mogen begeleiden tijdens hun burn-out proces. Door positiviteit, verbinding en inspiratie hebben wij zelf het mooiste uit onze burn-out gehaald. Dat moet toch voor iedereen kunnen?

Burn-out Buddies Basics is wat ons betreft iets dat nog niet bestaat. Steeds meer wordt er bekend over burn-out en kun je bij psychologen en coaches terecht. Toch misten wij iets heel belangrijks! Namelijk het praktische aspect van je burn-out proces. Hoe doorloop je dit proces zo voorspoedig en efficient mogelijk. Er komt veel bij kijken om tijdens deze periode sterk in je schoenen te staan en goed voor jezelf op te komen. Met wie krijg ik te maken? Hoe ga ik om met verwachtingen? Hoe zorg ik dat ik daarbij goed naar mijzelf blijf luisteren? En doe wat goed is voor mijn herstel?

 

Op deze vragen hebben wij antwoorden en die delen we dolgraag met jou! 

Kristy over Burn-out Buddies
- Testimonial -

“Door de juiste vragen te stellen en hun eigen ervaring, kennis en kunde te delen hebben zij mij op een hele menselijke manier geholpen in een kwetsbare fase. Mijn eigen ratio en schuldgevoel waren bij mij behoorlijk aanwezig in deze periode van overspannenheid. Zij bewaakten mij in een fase van mijn leven waarin ik mijzelf niet goed kon bewaken, waarin ik te snel wilde gaan en mezelf ‘beter’ praatte.

Burn-out Buddies zijn uniek omdat ze precies weten waar ze het over hebben op het gebied van gesprekken met je werkgever en de arbodienst. Aan de andere kant zijn ze je moeder en beste vriendin tegelijkertijd. Van alle partijen die onderdeel waren van mijn overspannenheid, zoals mijn werkgever, arbodienst, psycholoog én vrienden en familie vervulden zij die verbindende rol.

– Kristy –


Kristy over Burnout Buddies
Twijfel je nog?

Twijfel je nog of dit online programma iets voor jou is?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan met ons!

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ hieronder

Waarom is het een online programma?

Wij houden heel erg van persoonlijk contact, dat staat voorop! Maar we kunnen ons als geen ander verplaatsen in jou als je een burn-out hebt. Wij zaten toen zelf het liefste thuis op de bank. Toch wilden we wel graag geïnspireerd worden en bouwen aan ons herstel. We hadden zoveel vragen waar we het antwoord niet op konden vinden! Een burn-out is zeker verschillend per persoon, want iedereen is nou eenmaal uniek. Maar de praktische informatie, ervaringen en tips in onze video’s gelden voor heel veel mensen.

Hoe lang duurt het online programma?

In principe zijn er zes video’s (met daarnaast nog allerlei mooie extra’s natuurlijk). We hebben er bewust voor gekozen je gelijk toegang te geven tot alle video’s. Zo kan jij je eigen tempo bepalen. Het kan dus zijn dat je alle video’s in een week kijkt of je neemt er lekker de tijd voor. Wij weten nog maar al te goed dat het heel belangrijk is om dit in jouw tempo te doen!

Wanneer kan ik starten?

Dit is dus geweldig aan een online programma: je kan direct aan de slag! Zodra jouw bestelling rond is, ontvang je direct een mail met daarin toegang tot de online leeromgeving. Hier kan je alle waardevolle content vinden die je nodig hebt!

Hoe lang heb ik toegang tot het online programma?

Tot de video’s heb je levenslang toegang. Dat is super fijn, want daardoor kan je alle waardevolle oefeningen meerdere keren doen. In de Burn-out Buddies community mag je ook actief blijven zolang jij wil. De twee live Q&A’s zijn wel eenmalig te bewonderen.

Is het programma ook geschikt voor mij als ik nog niet de diagnose burn-out heb?

Het programma bespreekt de verschillende personen die belangrijk zijn tijdens je burn-out proces. Maar ook in het stadium daarvoor kan Burn-out Buddies Basics veel voor je betekenen. We praten over het voldoen aan verwachtingen, het bewaken en communiceren van je grenzen en keuzes maken die goed zijn voor jouw herstel.

Jullie hebben het steeds over burn-out, maar kan ik het programma ook volgen als ik overspannen ben?

Ja, dat kan zeker! Wist je dat overspannenheid en burn-out onder hetzelfde spectrum vallen? Het is dus juist goed dat je je nu al bewust bent van de signalen. Burn-out Buddies Basics biedt jou de kans om stil te staan bij jouw grenzen, het voldoen aan verwachtingen, kiezen voor jezelf en nog veel meer. Hoe eerder je hiermee begint, hoe beter!

Hoe ziet het werkboek eruit?

Het werkboek kan je online downloaden en kan je zelf uitprinten. Het staat vol met korte uitleg en de oefeningen. Zo heb je aan het eind van het programma al je antwoorden bij elkaar die een mooie basis vormen voor jouw verdere herstel.

Ben je na deelname aan het online programma hersteld van je burn-out?

Hoe graag we deze vraag ook met JA zouden willen beantwoorden, kiezen we ervoor om liever eerlijk tegen je te zijn. Hoe fijn zou het zijn als je in een korte tijdsperiode, zeg 6 weken, zou kunnen herstellen van een burn-out. Het is voor ons super herkenbaar, want je wil nou eenmaal het liefst zo snel mogelijk herstellen van je burn-out. Echter weten wij, door onze eigen ervaringen en die van alle mensen die we hebben mogen begeleiden, dat een burn-out geen quick fix is. Er is tijd voor nodig.

Los van de tijd is het programma uitermate geschikt als je de stappen wil zetten om sneller te herstellen van je burn-out. In dit programma hebben wij al onze ervaringen gestopt, die we dolgraag hadden geweten toen wij kampten met een burn-out. Die tijd kan jij dus alvast besparen!

Back To Top